5 кращих рецептів масок для гарної шкіри обличчяКраса 

5 кращих рецептів масок для гарної шкіри обличчя

Взимку наша шкіра обличчя змінюється: мороз і холод роблять її більш чутливою і сухішою, шкіра втрачає свою пружність та еластичність. Але все можна виправити.

Кінець зими – початок весни — ідеальний час для того щоб реанімувати шкіру. На допомогу прийдуть живильні маски для обличчя, які здатні відновити стан шкіри майже за декілька застосувань.

Живильні маски для обличчя можна робити і в домашніх умовах. Головне визначити свій тип шкіри і систематично повторювати процедуру 1-2 рази на тиждень. Гарантуємо, результат не змусить чекати!

Змийте прохолодною водоюДля сухої шкіри обличчя. Щоб швидко реанімувати свою шкіру обличчя, наситити мікроелементами і вітамінами, треба скористатися такою маскою: візьміть 1 столову ложку м’якоті банана і змішайте з 1 жовтком, додайте трохи оливкової олії. Отриману суміш ретельно перемішайте і нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою.

Для нормальної шкіри обличчя. Для живлення нормального типу шкіри обличчя ідеально підійде такий рецепт: подрібніть в блендері вівсяні пластівці. Отримане борошно перемішайте з кефіром, щоб вийшла густа кашка. Далі нанесіть суміш на обличчя і залиште на 30 хвилин. По закінченню часу змийте прохолодною водою.

Для жирної шкіри обличчя. Щоб не тільки наситити шкіру обличчя, але і надати їй матового вигляду, найкраще використовувати таку маску: змішайте по 1 чайній ложці дріжджів і сметани. Далі накрийте серветкою суміш і поставте у тепле місце на 15 хвилин. Нанесіть маску на обличчя масажними рухами і залиште на 20 хвилин.

Поживна маска після 30 років. Після 30 років шкіра обличчя втрачає не тільки свою еластичність і пружність, а й істотно зневоднюється. Щоб реанімувати шкіру, краще всього використовувати таку поживну маску: вичавіть з моркви сік і з’єднайте з 9% не зернистим сиром. В результаті утворюється сметаноподібна маса. У неї покладіть 1 чайну ложку квіткового меду. Маску нанесіть на шкіру обличчя на 15 хвилин.

Поживна маска після 40 років. Після 40 років шкіра втрачає свій тонус, проявляються зморшки. Саме час зайнятися “омолодженням” обличчя за допомогою живильних масок: візьміть 2 столових ложки персикової олії і нагрійте до кімнатної температури. Далі додайте по 6 крапель вітамінів A і E. Маска наноситься на обличчя тампоном або губкою. Після 15 хвилин приберіть надлишки сухою серветкою.

Будьте гарними весною!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment